ICMPD tarafından 01.03.2023 tarihinde saat 14:00 'da ilk izleme ziyareti gerçekleştirildi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Genel Müdürlüğü ile ICMPD tarafından yürütülen ENHANCER Projesi Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı kapsamında uygulanacak olan "Kapsayıcı Girişimcilik için Yerel STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesinin ilk izleme ziyareti gerçekleştirildi.

ANGEF'in ofisinde gerçekleşen izleme ziyaretine, ICMPD ekibinden  Hibe Yönetimi Takım Lideri M. Çağlar Aydın ve Project Officer İbrahim Onur Demirtaş; proje ekibinden ise ANGEF Genel Başkanı Mesut Karaağaç, Project Director Gizem Polat ve Project Officer Mert Özbay katıldı.

Ziyaret sırasında ANGEF proje ekibi ve ICMPD ekibi ile tanışma, izleme süreci hakkında bilgilendirme, proje hakkında bilgiler, faaliyetler ve performans değerlendirmesi yapıldı. ICMPD ekibi projenin, hedeflediği kitleye ulaşılabilmesi için gerekli bağlantıların kurulabileceğini, bu konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Ayrıca  proje kapsamında yapılan ve ilerleyen süreçlerde de yapılacak satın alımlar hakkında önemli noktalara da değindiler.

Proje kapsamında söz konusu izleme ziyaretleri ilerleyen süreçte devam edecektir.

Projeyle ilgili daha detaylı bilgi almak proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.