Faaliyetlerimiz

Devamını Oku

Yunanistan'ın Başkenti Atina'da gençlerle bir araya geldik

Anadolu Gençlik Federasyonu olarak, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek ve gençler arasında kültürel etkileşimi teşvik etmek amacıyla, Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan proje ortağımız Kean Derneği’nin (Kyttaro Enallaktikon Anazitiseon Neaon) spor müsabakası etkinliğine katılım gösterdik.

Devamını Oku

E-Ticaret öğrencilerimize tasarım eğitimi

E-ticaret eğitimimiz kapsamında, öğrencilerimiz, dijital pazarlarda ürünlerini etkili bir şekilde sunabilmek için, Eğitmen Handan CİCİOĞLU’ndan photoshop/tasarım eğitimi aldılar.

Devamını Oku

Vezüve E-İhracat Ajansı Kurucusu öğrencilerimizle bir araya geldi

Sektörün önde gelen isimlerini öğrencilerimizle bir araya getirdiğimiz e-ticaret eğitimimiz kapsamında bu hafta, Vezüve E-İhracat Ajansı Kurucusu Burak Can TOPLAR öğrencilerimizle bir araya geldi.

Devamını Oku

Uçan Süpürge Vakfı ve ANGEF iş birliğinde WEART Syria Projesi başlatıldı!

Avrupa Birliği Suriye Delegasyonu tarafından finanse edilen ve Uçan Süpürge Vakfı liderliğinde yürütülen "WeART Syria: Suriyeli Kadınların Kültür ve Sanat Yoluyla Güçlendirilmesi" projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Devamını Oku

Federasyon Başkanımızdan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç yayınladığı mesajla emek ve dayanışmanın günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.

Devamını Oku

E-Ticaret Eğitimimizle Sektörden İsimler Öğrencilerimizle Buluşuyor

Sektörün önde gelen isimlerini öğrencilerimizle bir araya getirdiğimiz e-ticaret eğitimimiz kapsamında bu hafta, B2GETA firmasının Kurucusu ve CEO’su Erdem GÜLHAN öğrencilerimizle bir araya geldi.

Devamını Oku

Federasyon Başkanımızdan 23 Nisan Mesajı

Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç yayınladığı mesajla gençlerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Devamını Oku

E-Ticaret Eğitimimizle Sektörden İsimler Öğrencilerimizle Buluşuyor

Türkiye'nin sınır ötesi e-ticaret ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Ticaret Bakanlığı tarafından e-ihracat konsorsiyumu statüsüne sahip MegaMerchant firmasında İş Geliştirme Lideri olarak görev alan Ece EĞRİDERE GÜR eğitimimiz kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Devamını Oku

Başkanımız Mesut Karaağaç'tan Kurban Bayramı Tebrik Mesajı

Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç yayınladığı mesajla Ramazan Bayramını kutladı.