Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç yayınladığı mesajla emek ve dayanışmanın günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.

Değerli Gençler ve Sevgili Emekçi Kardeşlerim,

Emek ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ı bir kez daha coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün, bizlere emeğin, adaletin ve dayanışmanın önemini hatırlatırken, aynı zamanda geleceğe dair umutlarımızı tazelemek için bir fırsat sunuyor.

Emeğiyle, alın teriyle geçimini sağlayan, üreten ve topluma değer katan tüm emekçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Sizler, toplumun temel direği ve gücüsünüz. Sizler olmadan hiçbir şeyin değeri olmazdı. Bu nedenle, emeğinize ve alın terinize olan saygı ve minnetimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum.

Anadolu Gençlik Federasyonu olarak, toplumun geleceği için çaba sarf eden tüm emekçi kardeşlerimizin  yanındayız. Sizlerle omuz omuza mücadele ederek, daha aydınlık bir geleceğe doğru yürümeye devam edeceğiz.

Bu anlamlı gün vesileyle, tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum.

Saygılarımla,

Mesut KARAAĞAÇ

Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı