Türkiye Kadın Voleybol Takımımız, antrenörlerinin önderliğinde, oyuncuların kararlılığı, azmi ve takım ruhu bilinciyle, zorlu müsabakalarda göz kamaştıran bir performans sergilediler.

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin'i mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşma Texas'ta gerçekleşti ve Filenin Sultanları setlerde 3-1'lik skorla zafer elde etti. Bu zafer, takımın 2018'deki turnuvadan sonra Milletler Ligi'nde ikinci kez final heyecanı yaşadığı ve ilk şampiyonluğunu kazandığı bir başarı oldu. Mücadele boyunca takımın performansı ve oyuncuların gösterdiği azim takdir topladı. Turnuvanın en değerli oyuncusu Melissa Vargas seçilirken, Zehra Güneş, Gizem Örge ve Melissa Vargas Rüya Takım'a seçildi.

Tüm Türkiye olarak, Türkiye Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyor, bu büyük zaferi kazanmalarında emeği geçen herkesi kutluyoruz. Sizler, gözlerimizi dolduran bir gurur kaynağı oldunuz ve ülkemize unutulmaz bir hediye verdiniz. Yolunuz açık olsun, daha nice başarılara imza atmanızı diliyoruz.