Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç bir mesaj yayımladı.

Mesut Karaağaç, “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, şehrimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Sevginin, Rahmetin, Bolluk ve Bereketin Hâkim Olduğu Bir Hava

Mesut Karaağaç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında bayramların paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günler olduğunu belirten Karaağaç, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde yaşandığı, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bir Mübarek Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde; sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyorum” diye konuştu.

Sözlerine pandemi sürecinde yaşanan zorluklardan bahsederek devam eden Karaağaç“İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, halkımızı birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.
Koronavirüs sebebiyle zor günlerden geçsek de, bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli halkımızın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum.” Dedi

Mesajının sonlarında ise Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, ülkemize ve tüm insanlığa barış kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.” Sözlerine yer verdi.