Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Mesut Karaağaç yayınladığı mesajla gençlerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Sevgili Gençler,

 

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bu özel günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milletimizin egemenliğinin ilan edildiği büyük bir günü birlikte kutlamanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının çocuklara armağan edilmesiyle başlayan bu bayram, siz gençlerimizin de egemenlik ve özgürlük mücadelesinde ne kadar önemli bir role sahip olduğunun bir göstergesidir.Gençlik, toplumun en önemli ve en dinamik parçasıdır. Sizler, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan en değerli varlıklarımızsınız. 

Sevgili gençler, sizlerin enerjisi, azmi ve heyecanı, ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan en büyük güçtür. Büyük hedeflere ulaşmak için birlikte çalışarak, kardeşlik ve dayanışma içinde hareket ederek, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh bir yarınlara taşıyacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

 

Mesut KARAAĞAÇ

Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı